Bringebær- og ripsglede

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Bringebær- og ripsglede

Bringebær- og ripsglede

Frisk bringebær- og ripskrem med hele, norske bringebær på en saftig mandelbunn.

Smaken av friske og naturlige råvarer og et fristende utseende blir fort en suksess på kakebordet!

Bringebær- og ripsglede er bakt uten gluten

Holdbarhet: 4 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).

kr 740,- (15 bit)

For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon:

  • * Størrelse
  • * Kakesammensetning

Velg størrelse

Hvor mange biter ønsker du?

Du må velge størrelse

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Bringebær- og ripskrem består av:

(fløte, bringebær (29,2 %), seterrømme, sukker, rips (6,1 %), vann, gelatin (svin), invertsirup)

Mandelbunn består av:

(mandler, melis, eggehvite, hevemiddel (E450, E500, E336), maisstivelse)

Ripsgele består av:

(vann, sukker, rips (17,8 %), invertsirup, glukosesirup, geleringsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), fortykningsmiddel (E414), konserveringsmiddel (E202), emulgator (E322 (solsikke))

Pynt kan bestå av:

(bringebær, sukker, kakaomasse, -smør og -pulver, melkepulver, laktose, mysepulver, melkeprotein, rismel, salt, veg. olje (palme, palmekjerne, kokos, raps), smørolje (m/melk), glukosesirup, vann, emulgator (E322 soya/solsikkelecitin, E471), aroma (vanilje), glyserol, konsistensmiddel (E414, E440, E476), surhetsregulerende middel (E330), farge (E100, E120, E133, E151, E153, E155, E160ac, E162, E163, E170, E171, E172), ekstrakt (spirulina, spinat, gulrot, carthamus), antioksidant (E304, E306), overflatebehandlingsmiddel (E904), konserveringsmiddel (E202)).

Kan forekomme spor av: Gluten

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1407/337
Fett g
19,4
Mettede fettsyrer g
10,9
Karbohydrater g
36,6
Sukkerarter g
29,3
Kostfiber g
0,9
Protein g
3,5
Salt g
0,4

Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.