Dripcake Oreo

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Dripcake Oreo

Dripcake Oreo

Dripcake Oreo er en høy sjokoladekake med sjokoladedråper ned på sidene. Kaken er bakt med sjokoladebunner, ost- og sjokoladekrem med oreokjeks. Toppet med sjokoladekrem og oreokjeks.

Holdbarhet: 4 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).

kr 1 050,- (15 bit)

For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon:

  • * Størrelse
  • * Kakesammensetning

Velg størrelse

Hvor mange biter ønsker du?

Du må velge størrelse

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Bunn består av:

(sukker, hvetemel, egg, rapsolje, vann, tørket glukosesirup, fettredusert kakaopulver, modifisert potetstivelse (E1414), mysepulver, hevemiddel (E450, E500), hvetegluten, salt, vegetabilsk emulgator (E481, E471), stabilisator (E466, E412), aroma)

Sjokoladekrem består av:

(kremfløte, vann, sukker, kakaopulver, dekstrose, gelatin (storfe), salt)

Ostekrem består av:

(melis, kremfløte, kremost (melk, fløte, melkeprotein, salt, stabilisator (E407, E410), bakteriekultur), vann, maisstivelse, gelatin (storfe))

Oreo kjeks består av:

6,5 % (hvetemel, sukker, palmeolje, kakaopulver (4,6 %), hvetestivelse, glukuse-fruktosesirup, hevemiddel (E501, E503, E500), salt, vegetabilsk emulgator (E322-solsikke- og soyalecitin), aroma (vanillin))

Ganache består av:

(kremfløte, kakaomasse, sukker, kakaosmør, vegetabilsk emulgator (E322-soyalecitin), vaniljearoma).

Kan forekomme spor av: Nøtter

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1467/350
Fett g
22.0
Mettede fettsyrer g
10.2
Karbohydrater g
33.6
Sukkerarter g
23.7
Kostfiber g
1.4
Protein g
4.1
Salt g
0.2
Produktet har vært fryst

Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.