Kransekake Festkaken med stor F! Kransekake har en naturlig plass på kakebordet ved spesielle festligheter. Vår kransekake bakes med mandler og eggehvite etter tradisjonell oppskrift, og pyntes med knall og flagg. Holdbarhet: 14 dager. Oppbevares i romtemperatur. kr 560,- (18 bit) Bestill For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon: * Størrelse * Kakesammensetning Komponer din kake Ingredienser Næringsinnhold og produktinformasjon Velg størrelse Hvor mange biter ønsker du? 18 ringer 18 kr 560,- Du må velge størrelse Tilpass kaken KNALL (maks 1 stk) Standard Du må velge 1 Ingredienser Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker. Kransekake Kan forekomme spor av Kransekake består av: (Sukker, mandler (34 %), eggehvite, invertsirup, glykose, stabilisator (E420), fuktighetsbevarer (E965, E418), rismel, maltodekstrin, potetstivelse, fortykningsmiddel (E415), konserveringsmiddel (E200)) Kan forekomme spor av: Ingen allergener Næringsinnhold og produktinformasjon Her ser du næringsinnholdet i våre kaker. Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g Energi kj/kcal 1823/446 Fett g 20.4 Mettede fettsyrer g 1.7 Karbohydrater g 54.2 Sukkerarter g 53.3 Kostfiber g 5.7 Protein g 10.4 Salt g 0.1 Produktet har vært fryst Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.