Napoleonskake

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Napoleonskake

Napoleonskake

Klassikeren napoleonskake er tilgjengelig i 15 biter fra bestillingssortimentet. Deilig vaniljekrem fylt mellom to lag med butterdeigsbunner. Toppet med melisglasur.

Holdbarhet: 4 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).

kr 550,- (15 bit)

For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon:

  • * Størrelse
  • * Kakesammensetning

Velg størrelse

Hvor mange biter ønsker du?

Du må velge størrelse

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Krem består av:

(vann, fløte, sukker, glukosesirup, invertsukkersirup, modifisert stivelse, mysepulver, kokosolje, fortykningsmiddel (E401), stabilisator (E339, E450, E516), aroma, farge (E160a))

Bunn består av:

(hvetemel, vegetabilsk fett og -olje (palme, raps), vann, salt, vegetabilsk emulgator (E471), surhetsregulerende middel (E330), aroma, maltmel av bygg, melbehandlingsmiddel (E300))

Glasur består av:

(sukker, vann, glukose, maltodekstrin, maisstivelse, fortykningsmiddel (E401, E464), vegetabilsk emulgator (E471, E475, E322 (raps)), surhetsregulerende middel (E330, E270), konserveringsmiddel (E200)).

Kan forekomme spor av: Soya, egg, nøtter.

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1115/266
Fett g
16.2
Mettede fettsyrer g
9.3
Karbohydrater g
28.6
Sukkerarter g
19.0
Kostfiber g
0.2
Protein g
1.6
Salt g
0.3

Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.