Vaniljedrøm med mandelbunn

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vaniljedrøm med mandelbunn

Vaniljedrøm med mandelbunn

En frisk og god vaniljekremkake!

Kaken er bakt med deilig mandelbunn, hvor det er lagt på et godt lag vaniljekrem under en saftig sukkerbunn. Kaken er toppet med friske skogsbær forseglet med et tynt lag gelé.

En frisk kake som passer de aller fleste kakeanledninger!

kr 820,- (20 bit)

For å bestille kake må du fylle ut følgende informasjon:

  • * Størrelse
  • * Kakesammensetning

Velg størrelse

Hvor mange biter ønsker du?

Du må velge størrelse

Ingredienser

Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.

Vaniljekrem består av:

(vann, sukker, kjernemelkpulver, kokosfett, modifisert stivelse (E1442), konserveringsmiddel (E202), salt, vaniljearoma, farge (E160a, E101))

Mandelbunn består av:

(mandler (37,0 %), melis, eggehvite, hevemiddel (E450, E500, E336), maisstivelse)

Skogsbær består av:

(blåbær, bringebær, rips, bjørnebær)

Gele består av:

(vann, sukker, glukosesirup, geleringsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), fortykningsmiddel (E414), konserveringsmiddel (E202), emulgator (E322 (solsikke), farge (E120))

Kakebunn består av:

(hvetemel, sukker, vann, egg, hvetestivelse, stivelse, laktose, stabilisator (E422, E341), vegetabilsk emulgator (E475, E471, E481), hevemiddel (E450, E500, E503ii, E575), eggehvitepulver, glykosepulver, modifisert maisstivelse (E1442), salt, fortykningsmiddel (E461, E470a, E410, E412, E415), farge (E160b), aroma (vanillin), tapiokastivelse)

Fløtekrem består av:

(fløte, sukker, glukosesirup, invertsukkersirup, vann, stabilisator (E450, E339)).

Kan forekomme spor av: Andre nøtter

Næringsinnhold og produktinformasjon

Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.

Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g

Energi kj/kcal
1277/306
Fett g
19.3
Mettede fettsyrer g
11.7
Karbohydrater g
27.8
Sukkerarter g
19.5
Kostfiber g
0.6
Protein g
5.0
Salt g
0.1
Produktet har vært fryst

Har du spørsmål vedrørende bestilling av kake se våre ofte stilte spørsmål.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem. 

Les mer